MAF – Mad About Film

Te zanima film in vse s filmom povezane vsebine?

Obišči stran MAD ABOUT FILM, slovensko filmsko platforma  za mlade in vse, ki filme radi gledajo, jih snemajo, o njih razmišljajo, se pogovarjajo, izobražujejo ali pišejo.

Platforma mladim ponuja priložnost, da se o filmu in filmskem na neformalen način kakovostno izobrazijo. Prek mentorstva, zanimivih vsebin na spletni strani, strokovnih predavanj in praktičnih delavnic želijo mlade angažirati, da tudi sami začnejo (so)ustvarjati različne, s filmom povezane vsebine, ki jih zanimajo.

Na spletni strani sistematično objavljajo zanimive in aktualne novice iz filmskega sveta, recenzije novih filmov in serij, ter neformalne izobraževalne vsebine (npr. video tutoriale) s področja vizualne kulture. Spletna stran ponuja tudi prostor, znotraj katerega bodo lahko mladi sami (so)ustvarjali vsebine, ter tako predstavili svoje delo in ideje.

Tisti, ki bodo najbolj aktivni pri sodelovanju in ustvarjanju, bodo dobili tudi možnost brezplačnega vstopa v svoj lokalni kino, na filmske festivale, brezplačno naročnino na Revijo Ekran, ipd. Projekt bo tako povezoval različne institucije, društva, šole, kinematografe in druge organizacije, oziroma vse, ki se na tak ali drugačen način ukvarjajo s filmom.


(Število obiskov: 111)
Dostopnost